CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ar3Tiq'S Pag3

Sabtu, 7 Mei 2011

Its Time to study!!! Hooray!!!!

UiTM Bukit Mertajam, Course Perkhidmatan Makanan..... Lain yang diharapkan, lain yang dapat but anyway i really grateful bcoz not all of us get universiti.. I'm Thank to YOU, ALLAH... Sekarang baru aku rase yg 'real' pnyer perpisahan... Friends.. Iskiskisk... kali ni mmg smua akn bawak haluan masing-masing.. Lepas ni nak jumpe pon susah... I'll will miss u guys so much.... Aku dah buat keputusan x kan pegi U... I will choose Matrikulasi Kedah With my friends... Kedah Darul Aman!!! Wait 4 Atiq there!!! hahahaha!!!  Ala setahun je berjauh dengan parents, sebenarnye aq sedih brapa banyak ar duit yg dyeowg kuar towk aq... Serius sedeyh... Expression dyeowg after dapat tau aq dapat tawaran WORRY+ HAPPY... So kpada sesiape yang same je naseb kite, blaja r towl.... Hope dapat wat bertrillion kebaikan towk dyeowg.... HOPE SANGAT KALAU SEMPAT!! AMIN.... To ALL my friends, keep in touch, and last but not least gud luck in ure future.... HOORAY!!!

2 pemberi nasihat:

odah

gud lark atq

aretiq

gud luck to odah tu...

Catat Ulasan